درمان عفونت معده با عسل و دارچین، زنجیبل

6 دیدگاه
مقالات
2,831
درمان عفونت معده با عسل

سیستم گوارشی بدن، در بعضی از مواقع دچار مشکلات و عفونت داخلی می شود که درمان عفونت معده با عسل و دارچین، زنجبیل جز روش های طبیعی و تاثیر گذار است.

هزاران سال است که از عسل به عنوان داروی خانگی برای انواع بیماری های مختلف استفاده می شود.

از عسل برای مشکلات گوارشی، تسکین گلو درد استفاده می شود، اما همچنین می تواند به عنوان سرکوب کننده سرفه استفاده شود و حتی می تواند برای تقویت زمان بهبودی روی زخم خفیف نیز استفاده شود.

مشخص شده است که عسل اثرات ریفلاکس اسید را کاهش می دهد، زیرا بافت آن باعث می شود به خصوص در پوشش غشای مخاطی مری موثر باشد و التهاب را کاهش دهد. عسل طبیعی همچنین برای از بین بردن رادیکال های آزاد در دستگاه گوارش، یکی از دلایل عمده ریفلاکس اسید، عمل می کند.

اینکه عسل برای سیستم گوارش ما مفید است یک ادعای سنتی ساده نیست. تحقیقات و بررسی ها تأیید کردند که عسل برای معده و کل سیستم گوارش مفید است.

خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عسل می تواند به درمان طیف وسیعی از مشکلات معده کمک کند.

اکثر انواع عسل معمولاً پراکسید هیدروژن تولید می کنند که یک ماده ضد باکتری است.

یک قاشق عسل خام همچنین می تواند از گاز بیش از حد معده جلوگیری کند. عسل همچنین می تواند از اثرات مضر مایکوتوکسین ها (مواد سمی تولید شده توسط قارچ) جلوگیری کرده و سلامت باکتری های روده را بهبود بخشد.

دانشمندان، امروزه نیز عسل را به عنوان داروی موثر برای انواع بیماری ها مانند عفونت معده یا دستگاه گوارش می پذیرند.

در ادامه در مورد بیماری عفونت معده یا دستگاه گوارشی توضیح خواهیم داد و همچنیین درمورد ویژگی های عسل طبیعی و درمان عفونت معده با عسل میپردازیم.

توجه: در صورت شدید بودن علائم عفونت معده، حتما به پزشک مراجعه کنید.

سابقه دارویی عسل طبیعی

شواهد موجود در نقاشی های عصر حجر نشان دهنده درمان بیماری با محصول زنبور عسل، از 8000 سال پیش نشات گرفته است. طومارها، لوح ها و کتاب های باستانی، الواح سفالی سومری (6200 سال قبل از میلاد)، پاپیرای مصر (1900–1250 پیش از میلاد)، ودا (کتاب مقدس هندو) 5000 سال، قرآن کریم، انجیل و بقراط (460–357 پیش از میلاد) نشان داده اند که عسل یک دارو بوده است.

قرآن به طور واضح فعالیت ارزش درمانی عسل را نشان می دهد. خداوند به زنبورهای عسل الهام بخشیده است، تا کندوهای خود را در تپه ها، روی درختان و محل زندگی انسان ها بسازند، از بدن آنها نوشیدنی با رنگ های مختلف می آید، که در آن برای بشریت شفابخش است.

از عسل برای انواع بیماری ها از جمله بیماری های چشم، آسم، عفونت های گلو، سل، تشنگی، سکسکه، خستگی، سرگیجه، هپاتیت، یبوست، آلودگی کرم، شمع، اگزما، بهبود زخم و زخم در طب سنتی استفاده می شد.

عفونت معده یا گوارشی چیست؟

سه نوع اصلی عفونت های دستگاه گوارش وجود دارد:

1 – باکتریایی معده

2 – ویروسی معده

3 – انگلی معده

1 – عفونت باکتریایی معده یا گوارشی

عفونت های باکتریایی دستگاه گوارش شامل عفونت های ناشی از غذا و مسمومیت غذایی است.

در حالی که تقریباً هر ماده غذایی آلوده می تواند باعث ایجاد عفونت شود، برخی از غذاها بیش از سایرین خطراتی را تهدید می کنند. این شامل:

  • گوشت
  • تخم مرغ
  • مرغ نیمه پخته یا خام
  • لبنیات
  • آب میوه های غیر پاستوریزه
  • آب آلوده
  • مواد غذایی، به ویژه محصولات گوشت و تخم مرغ، که به خوبی در یخچال نگهداری نمی شوند.
  • گوشت های خوراکی
  • میوه ها و سبزیجات شسته نشده یا خام

علاوه بر این، افرادی که دارای عفونت های دستگاه گوارش باکتریایی هستند، ممکن است باکتری ها را به مواد غذایی که لمس می کنند پخش کنند. در صورت مصرف این غذا، این غذا می تواند فرد دیگری را آلوده کند.

عفونت های باکتریایی ممکن است مشابه عفونت های ویروسی وجود داشته باشد، اما برخی از آنها ممکن است باعث تب شدید یا اسهال خونی شوند.

2 – عفونت ویروسی معده یا گوارشی

عفونت های ویروسی دستگاه گوارش بسیار شایع است و اغلب افراد از این موارد به عنوان آنفولانزای معده یاد می کنند.

نورو ویروس نوعی ورم معده روده ای ویروسی است.

واکسن ها می توانند از برخی انواع عفونت های ویروسی، از جمله روتا ویروس جلوگیری کنند.

بیشتر بیماری های گوارشی ویروسی به طور ناگهانی شروع می شود و کمتر از یک هفته طول می کشد، هرچند ممکن است طولانی تر هم ادامه داشته باشد.

3 – عفونت انگلی معده یا گوارشی

کرم های روده ای، یا کرم ها و انگل های پروتوزوئید باعث عفونت های دستگاه گوارش انگلی می شوند.

دو عفونت شایع انگلی، ژیاردیازیس و کریپتوسپوریدیوز است.

تماس با مدفوع انسان در خاک می تواند باعث گسترش این انگل ها شود. افراد همچنین می توانند با نوشیدن یا شنا در آب آلوده به این عفونت ها مبتلا شوند.

برخی از عفونت های انگلی می توانند از حیوانات به انسان منتقل شوند.

علائم عفونت های معده یا دستگاه گوارش چیست؟

  • اسهال
  • حالت تهوع
  • استفراغ
  • گرفتگی معده
  • از دست دادن اشتها
  • تب
  • دردهای عضلانی
  • عدم تعادل الکترولیت
  • گاز و نفخ
  • لاغری ناخواسته

عفونت های گوارشی انگلی اغلب باعث ایجاد خون یا مخاط در اسهال می شوند و ممکن است تا زمان درمان فرد ادامه داشته باشند.

ویژگی های عسل طبیعی

اگرچه عسل به عنوان یک ماده غذایی شناخته می شود، اما علاقه به خواص دارویی عسل و نقش آن در درمان بسیاری از مشکلات مختلف سلامتی افزایش یافته است.

در طب سنتی، عسل در سراسر جهان به دلیل خواص درمانی شناخته شده است. به عنوان مثال یونانیان باستان و مصری ها از عسل برای درمان زخم ها و سوختگی های موضعی پوست استفاده می کردند و طب سنتی ایرانی اثبات کرده است که عسل در درمان زخم ها، اگزما و التهاب موثر است.

فعالیت ضد میکروبی عسل می تواند نتیجه غلظت زیاد قند، اسیدیته، تولید پراکسید هیدروژن، فلاونوئیدها، فنل ها یا سایر اجزای ناشناخته موجود در عسل باشد.

عسل حاوی ویتامین های B6، اسیدهای آمینه، کلسیم، مس، منیزیم، منگنز، پتاسیم، سدیم، روی، آهن و فسفر است.

خواص ضد باکتری، ضد عفونت، آنتی اکسیدان قوی و آنتی بیوتیک طبیعی در عسل باعث شده که از آن برای درمان مشکلات گوارشی استفاده شود.

عسل به شرط طبیعی بودن ( بهره بردن از شهد گل ) و مصرف بصورت خام و غیر پاستوریزه ( گرما ندیدن عسل ) دارای خواص دارویی و درمانی فوق العاده ای میباشد.

عسل یک منبع عالی آنتی اکسیدان است و همچنین دارای خواص ضد باکتری و ضد قارچ، ضد التهاب است و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

پس می توان عسل خام را در نوع خود یک دارویی قوی نامید.

عسل ممکن است با مهار تولید اکسید نیتریک و پروستاگلاندین باعث کاهش التهاب شود. عسل چگالی بالا، گرانروی زیاد و کشش سطحی کمی دارد و بنابراین می تواند به مدت طولانی مدت در مری به عنوان پوششی روی غشای مخاط بماند.

با توجه به ویژگی های گفته شده در مورد عسل، می توان نتیجه گرفت درمان عفونت معده با عسل یک گزینه موثر و طبیعی می باشد.

درمان عفونت معده با عسل

با توجه به ویژگی های گفته شده از عسل و خواص دارویی آن می توان از آن بعنوان یک داروی طبیعی و موثر و بدون عوارض برای درمان مشکلات گوارشی نام برد.

در ادامه به فواید عسل برای عفونت معده میپردازیم.

فواید عسل برای عفونت معده یا دستگاه گوارشی

1 – ضد باکتری

طیف گسترده ای از فعالیت ضد باکتریایی عسل را به عوامل مختلفی از جمله غلظت بالای قند (80 درصد قند) و پراکسید هیدروژن نسبت می دهند. فاکتورهای غیرپراکسید شامل متیل گلیوکسال  و مقدار PH پایین آن است. پراکسید هیدروژن و اسمولاریته بالای آن به دلیل غلظت زیاد قند از عوامل ضد باکتریایی مشخص هستند.

برخی از باکتریهای خوب وجود دارد که در مجموع به عنوان فلور روده شناخته می شوند، در سیستم هضم وجود دارند که مسئول یک سیستم هضم خوب هستند.

عسل حاوی ترکیبی به نام متیل گلیوکسال است که خواص ضد باکتریایی را در اختیار عسل قرار می دهد.

این به بهبود عفونت های باکتریایی در معده کمک می کند. باکتری اصلی که باعث اختلالات گوارشی می شود، هلیکوباکتر پیلوری است. مطالعات نشان داده که عسل رشد این باکتری ها را در معده کنترل می کند.

عسل خام حاوی مقادیر کمی پلی فنول است که از باکتری های خوب محافظت کرده و باکتری های بد را جابجا می کند.

اکثر انواع عسل معمولاً پراکسید هیدروژن تولید می کنند که یک ماده ضد باکتری است.

عسل با دارا بودن گلوکز و فروکتوز با تولید پراکسید هیدروژن و سایر مواد شیمیایی ضد باکتری باعث از بین رفتن آب باکتری ها می شود.

2 – ضد میکروب

عوامل اصلی برای فعالیت ضد میکروبی عسل واکنش آنزیمی اکسیداسیون گلوکز و برخی از جنبه های فیزیکی آن است. اما سایر عواملی که می توانند فعالیت ضد میکروبی عسل را نشان دهند شامل فشار اسمزی بالا / پایین، PH پایین، محیط اسیدی، مقدار پروتئین کم، نسبت کربن به نیتروژن زیاد، پتانسیل اکسایش کم به دلیل سطح بالای قندهای احیا کننده، ویسکوزیته ای که اکسیژن محلول و سایر عوامل شیمیایی را محدود می کند. با توجه به خواص عسل مانند اسیدیته آب، گلوکز اکسیداز و پراکسید هیدروژن، عسل به رشد مخمر و باکتری کمک نمی کند.

3 – ضد عفونت ( آنتی بیوتیک طبیعی )

تحقیقات دیگر می گوید باکتری های موجود در عسل می توانند به درمان عفونت کمک کنند. از این باکتری ها می توان به عنوان جایگزینی برای آنتی بیوتیک ها استفاده کرد.

در مطالعات، مشخص شد که این باکتری های موجود در عسل (که از معده زنبورهای عسل نشأت گرفته اند) در برابر مخمر و سایر اشکال باکتری موجود در زخم های انسان موثر هستند.

عسل حاوی ترکیبی به نام متیل گلیوکسال است که خواص ضد باکتریایی را در اختیار عسل قرار می دهد. این به بهبود عفونت های باکتریایی در معده کمک می کند.

عسل دارای هر دو خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی است که می تواند برای درمان ریفلاکس اسید و سایر عوارض جانبی آلودگی مواد غذایی مفید باشد.

4 – ضد التهاب

عسل خام برخلاف عسل فرآوری شده که اسید ساز است قلیایی است بنابراین به مبارزه با التهاب کمک می کند.

بافت عسل به شما اجازه می دهد تا غشای مخاطی مری را بهتر بپوشاند. این می تواند به تسکین طولانی مدت کمک کند.

التهاب ناشی از عفونت هلیکوباکترپیلوری در بیماران مبتلا به مشکلات گوارشی شایع است. در بدترین موارد می تواند باعث زخم معده شود. مشخص شده است که عسل طبیعی با مهار عواملی که باعث التهاب می شوند علائم التهاب را کاهش می دهد.

5 – پشتیبانی از سیستم گوارشی

عسل به عنوان یک عامل طبیعی دارای پتانسیل محافظتی گوارشی است که توسط نتایج مطالعات مختلف نشان داده شده است. این ماده به طور عمده از طریق آنتی اکسیدان ها، ضد التهاب و مکانیسم محافظتی سلولی باعث ترمیم مخاط می شود. با این حال، مطالعات بیشتری برای تعیین مواد فعال بالقوه موجود در عسل که به بهبود معده و استفاده بالقوه از عسل در انسان کمک می کند، مورد نیاز است.

6 – حفاظت از باکتری خوب روده

عسل همچنین می تواند از اثرات مضر مایکوتوکسین ها (مواد سمی تولید شده توسط قارچ) جلوگیری کرده و سلامت باکتری های روده را بهبود بخشد.

عسل خام حاوی الیگوساکاریدها (قندها) است که می تواند به عنوان منبع سوخت (پروبیوتیک) برای باکتری های مفید روده عمل کند.

عسل خام حاوی مقادیری از پلی فنول است که از باکتری های خوب محافظت کرده و باکتری های بد را جابجا می کند.

پروبیوتیک ها باکتری های مفید و زنده ای هستند که از طریق مکمل ها و غذاها به روده وارد می شوند. پری بیوتیک ها غذایی را فراهم می کنند که به شکوفایی میکروب های مفید در معده کمک می کند.

7 – ایمنی بدن را تقویت میکند

عسل، حاوی مقدار بیشتری متیل گلیوکسال است، ترکیبی که مسئول فعالیت ضد باکتری عسل است. این ترکیب همچنین می تواند به افزایش ایمنی کمک کند.

این ترکیب همچنین تولید سیتوکین ها را تحریک می کند، پیام رسان هایی که توسط سلول های ایمنی بدن ترشح می شوند تا پاسخ های ایمنی را سازمان دهند.

8 – حفاظت و تقویت سلولی

عسل طبیعی در تقویت سلول ها غنی است. عسل طبیعی می تواند شما را از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد مصون نگه دارد.

رادیکال های آزاد می توانند به روند بلوغ اضافه شوند. به همین ترتیب ممکن است عفونتهای مداوم، به عنوان مثال، بیماری عروق کرونر و رشد بدخیم را تحریک کنند.

تقویت کننده های سلولی موجود در عسل ممکن است به جلوگیری از بیماری عروق کرونر کمک کند. عسل نیز به همین ترتیب خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی مختلفی دارد.

9 – رطوبت کم و PH پایین

مقدار زیاد قند، رطوبت کم و pH پایین عسل آن را ضد میکروبی می کند. از این رو، عسل برای پاکسازی معده مفید است.

10 – بهبود سوء هاضمه

عسل به دلیل اثر قلیایی بر دستگاه گوارش، می تواند به سوء هاضمه کمک کند یا از آن جلوگیری کند. ( اگر PH مواد غذایی ارگانیک کمی از پایین تر 7  باشد، هنگامی که در بدن قرار می گیرد، متابولیزه شده و خاصیت آن قلیایی می شود).

همچنین اعتقاد بر این است که عسل به حرکت روان هضم کمک می کند زیرا حاوی آنزیم های خاصی است که باعث تقویت سیستم گوارش می شود.

 

عسل های پیشنهادی برای درمان عفونت معده عسل اکالیپتوس طبیعی و عسل سیاه دانه طبیعی می باشد.

نحوه مصرف عسل برای درمان عفونت معده

  • هر روز یک یا دو قاشق غذاخوری عسل میل کنید.
  • همچنین می توانید هر روز صبح با افزودن عسل (یک قاشق غذاخوری) به یک لیوان آب گرم مصرف کنید.
  • عسل و پودر دارچین را مخلوط نید و به جای استفاده از ژله یا مربا، این خمیر را روی نان خود بمالید. این مخلوط را هر روز به عنوان صبحانه بخورید تا نتیجه موثری داشته باشد.
  • ماست را با 1-2 قاشق عسل ترکیب کنید تا در مشکلات ریفلاکس اسید و سوء هاضمه به شما کمک کند.
  • مخلوطی از سرکه سیب و عسل برای هضم از سالیان دور محبوب بوده است. 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب و 1 قاشق غذاخوری عسل به یک لیوان آب ولرم اضافه کنید و قبل از هر وعده غذایی آن را بنوشید.
  • عسل را به یک لیوان شیر ولرم اضافه کنید و میل کنید.
  • زنجبیل را دم کرده بگذارید سرد شود و به آن عسل اضافه کنید و میل کنید.

موارد زیر را رعایت کنید:

  • مایعات را در طول روز مصرف کنید، به خصوص پس از اسهال.
  • از غذا و نوشیدنی هایی که پتاسیم دارند مانند موز و آب میوه استفاده کنید.
  • بدون مشورت با پزشک از هیچ دارویی استفاده نکنید.
  • پس از اتمام کار با ظروف، آنها را با مایع بهداشتی چند منظوره تمیز کنید.

مزایای عسل خام برای بدن

عسل خام یک ماده غذایی و دارویی فوق العاده قدیمی است که به عنوان ضد ویروس، ضد قارچ و ضد باکتری شناخته می شود.

همچنین به طور طبیعی دارای آنتی اکسیدان زیادی است و می تواند به مبارزه با التهاب و تعادل سیستم ایمنی کمک کند.

از مزایا عسل خام میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • یک شیرین کننده سالم و جایگزین مناسب قند
  • فشار خون را کاهش می دهد
  • کاهش کلسترول بد (LDL ) و بالا بردن میزان کلسترول خوب ( HDL )
  • افزایش ایمنی بدن
  • سرفه ها را سرکوب کنید
  • درمان سرماخوردگی و آنفولانزا
  • جلوگیری از ریفلاکس معده
  • درمان مشکلات گوارشی
  • خواب بهتر
  • اثرات اسهال را تسکین می دهد
  • از آسیب مغز محافظت می کند
  • سوختگی و ترمیم زخم را تقویت می کند
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • گردش خون را بهبود می بخشد
  • عملکرد قلب را عادی می کند
  • ضد التهاب و ضد باکتری
  • روده ها را تمیز می کند
  • متابولیسم را نرمال می کند

موارد احتیاط در مصرف عسل

  • کودکان زیر یک سال نباید عسل مصرف کنند ( بوتولیسم ).
  • افرادی که به گرده گل یا فرآورده های دیگر عسل آلرژی دارند.
  • افرادی که دیابت دارند با مشورت پزشک مصرف شود.
  • مصرف بیش از حد معقول باعث اضافه وزن میشود.
  • در هوای گرم مصرف عسل ممکن است مشکل زا باشد.
  • خانم های باردار و شیرده با مشورت دکتر مصرف کنند.

انواع عسل در بازار

امروزه در بازار و فروشگاه ها انواع عسل با برندها و رنگ های متفاوت وجود دارد که انتخاب درمیان این همه عسل و پیدا کردن عسل طبیعی سخت می شود.

در اینجا به چند دسته از عسل های موجود در بازار اشاره میکنیم:

  • عسل طبیعی ( شهد طبیعی گل )

عسل طبیعی عسلی است که زنبور برای تهیه آن فقط از شهد گل استفاده کرده باشد و زنبور به اصطلاح تغذیه نشده باشد ( استفاده از شکر و هرگونه ماده دیگر غیر از شهد طبیعی گل ).

همچنین زنبور به طور کامل برای شکسته شدن قند موجود یعنی ساکارز در شهد گل ( فرآیند هیدرولیز ) بر روی آن کار کرده باشد. رنگ عسل طبیعی بسته به نوع گلی که زنبور از آن برای تهیه عسل استفاده کرده، متفاوت است که بصورت روشن و تیره می باشد.

همچنین طعم عسل طبیعی هم بسته به نوع گل متفاوت می باشد، در کل بهترین روش برای تشخیص عسل طبیعی استفاده از آزمایشگاه می باشد که در صد ساکارز آن را مشخص می کند.

  • عسل تغذیه ( شکری )

به این عسل، تغذیه ای یا به اصطلاح شکری گفته می شود که زنبور عسل به جای استفاده از شهد طبیعی گل از شکر استفاده کرده باشد که دیگر خواص دارویی ندارد.

  • عسل تقلبی

این عسل در بازار فراوان یافت می شود و در تولید آن زنبور هیچ نقشی ندارد و با استفاده از شیرین کننده ها، طعم دهنده ها و رنگ های مصنوعی تولید و عرضه می شود که هیچ فایده ای برا انسان نداشته هیچ، مضر نیز می باشد.

برای اطلاعات بیشتر به مقاله تشخیص عسل طبیعی مراجعه کنید.

عسل خام و پاستوریزه چیست ؟

  • عسل خام

به عسلی گفته می شود که مستقیم از کندو عسل خارج شده و هیچ فرآیندی روی آن انجام نشده باشد به اصطلاح عسل خام گفته می شود. که تمام خواص طبیعی عسل را در خود دارد.

عسل طبیعی بعد از مدتی به اصطلاح رس می کند و برای رس زدایی به آن حرارت میدهند و این حرارت اگر از میزان تایین شده بگذرد باعث می شود عسل طبیعی خواص خود را از دست بدهد.

  • عسل پاستوریزه

به عسلی گفته می شود که فرآیند رس زدایی با گرما زیاد را سپری کرده و باعث شده عسل خواص طبیعی خود را از دست بدهد.

رس زدایی با حرارت بالا توسط عسل های شرکتی و تجاری استفاده می شود تا بسته بندی و نگهداری عسل راحت تر انجام شود و عسل رس یا به اصطلاح شکرک نزند.

درمان آکنه پوست را با عسل طبیعی و خام تجربه کنید.

مجموعه عسل مانگرو مرغوبترین عسل طبیعی و ارگانیک  را از گلهای این سرزمین چهار فصل توسط زنبور عسل، در مجموعه زنبورستان های خود تولید و برای استفاده هموطنان عزیزمان آماده استفاده قرار داده است  تا از این نعمت شفا بخش خداوند بهره مند شوند.

عسل های مانگرو زیر نظرآزمایشگاه پیشرفته و با استفاده از جدیدترین ابزار و متد تشخیص عسل، آزمایش و بعد از آن به بهترین شکل ممکن بسته بندی و عرضه  می شود.

منبع1

منبع2

6 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سجاد خاکزاد
    فوریه 15, 2023 2:37 ب.ظ

    سلام من به تشخیص دکتر عفونت معده دارم و میخوام عسل مصرف کنم ولی دیابت دارم و شما داخل مطالب پیشنهاد عسل سیاه دانه دادید و من میتونم مصرف کنم ؟ چون اینطور که از مطالب سایت متوجه شدم بعضی عسل ها قند خیلی پایین تری دارند؟

    پاسخ
    • عسل مانگرو
      فوریه 16, 2023 4:45 ق.ظ

      سلام جناب خاکزاد
      بله عسل سیاه دانه هم ساکارز پایینی داره و قابل مصرف برای افراد دیابتی هستش
      سلامت باشید

      پاسخ
  • در این متن، مورد ۹ و ۱٠ مخالف همدیگر هستند. اول نوشتی عسل PH پایین داره، و بعدش هم نوشتی عسل قلیایی هست!!
    یه چیزی اگه قلیایی باشه، PH بالا میشه.

    پاسخ
    • عسل مانگرو
      آوریل 17, 2023 7:44 ق.ظ

      با سلام و احترام
      جای تشکر داره دارد از آقا فرخ بابت دقت در خواندن مطالب این مقاله..
      عرض کنم که عسل دارای ph پایین می باشد اما بعد از مصرف در سیستم گوارشی اثر قلیایی می گذارد.
      ( اگر PH مواد غذایی ارگانیک کمی پایین تر از 7  باشد، هنگامی که در بدن قرار می گیرد، متابولیزه شده و خاصیت آن قلیایی می شود).

      پاسخ
  • mehri051hidari@gmail.com
    دسامبر 12, 2023 10:29 ق.ظ

    باسلام وخسته نباشید ،من عفونت معده دارم ،چندماه پیش رفتم آزمایش گفت قند۱۲۲مواظب باش ،ب نظرشماکدوم عسل بگیرم خوبه،ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏

    پاسخ
    • عسل مانگرو
      دسامبر 13, 2023 4:47 ق.ظ

      با سلام و عرض ادب
      عسل اکالیپتوس و عسل سیاه دانه یکی از بهترین گزینه ها برای عفونت معده هست

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست